تاریخچه

اولین متخصص روانپزشکی خانم دکتر لیدا میرزا آزویانس در سال 1369 در شهر سنندج شروع به کار کرده وپس از آن روانپزشکان دیگری هم اضافه شدند.در سال 1376آقای دکتر غلامرضا خیرآبادی، آقای دکترعلیرضا ناظمی و آقای دکترایرج امیدی با همکاری چند تن ارمتخصین نورولوژی و (گروه اعصاب و روان )را تشکیل دادند.وبعد ازمدتی گروه روانپزشکی به عنوان گروه مستقل از جراحی اعصاب و نورولوژیونورو سرجری جدا شد.

تا سال 1380گروه روانپزشکی در بیمارستان توحید فعال بودتا با تلاش های دکتر خیرآبادی ،دکترناظمی و دکتر امیری بیمارستان قدس که قبلاً محل نگهداری کودکان مبتلا به بیماریهای عفونی و واگیردار بود به بیمارستان روانپزشکی تغییر کاربری دادو گروه روانپزشکی به این بیمارستان منتقل شد.بیمارستان قدس فعالیت خود را بایک بخش مردان و یک بخش زنان و حدود 40تخت فعال آغاز کرده و در سال 1381برای اولین بار سمت مدیرگروه تعریف شد.که آقای دکتر مدبر آراسته همزمان با معاونت آموزشی بیمارستان آن را برعهده داشتند.

همچنین در این سال برای اولین بار ریاست بیمارستان برعهده یک روانپزشک (آقای دکتر ناظمی) قرار گرفت.گروه روانپزشکی آموزش دانشجویان (مقاطع کارآموزی و کارورزی) پرستاری،پیراپزشکی را برعهده داشت تا درسال 1388 اولین دوره دستیاران روانپزشکی در دانشگاه در دانشگاه علوم پزشکی کردستان پذیرفته شده وپس از آن هرسال گروه روانپزشکی وظیفه آموزش دستیاران روانپزشکی رانیز برعهده دارد. در سال 1394بخش روانپزشکی کودک و نوجوان در بیمارستان بعثت که هم اکنون شامل 18تخت فعال دارد زیر نظر گروه روانپزشکی شروع به کار کرد. 2بخش سایکوسوماتیک بیمارستان کوثر با 20تخت فعال هم به گروه اضافه شدند.

در حال حاضر تعداد دستیاران 26 نفر می باشد که در سالهای یک تا چهار مشغول سپری کردن روتیشن های آموزشی خود هستندو هر دستیار 6 ماه روتیشن روان درمانی را سپری می کندو این روتیشن شامل آموزش های تئوری در زمینه روان درمانی تحلیلی ، طرحواره درمانی،روان درمانی شناختی رفتاری،رفتار درمانی و آموزش عملی به صورت پذیرش بیمار و ارائه روان درمانی بیمار و دریافت بازخورد از اساتید در جلسات سوپرویژن هفتگی می باشد.



معرفی



معاون آموزشی و پژوهشی  مرکز با پیشنهاد رئیس بیمارستان، و تأیید رئیس دانشکده پزشکی، و ابلاغ معاون آموزشی دانشگاه منصوب می‌شود. جناب آقای دکتر آزاد معروفی دانشیار اعصاب و روان در حال حاضر تصدی معاونت آموزشی بیمارستان را عهده‌دار بوده و در روزهای کاری (یکشنبه، دوشنبه، چهارشنبه) ساعت 10 الی 12 آماده پاسخگویی به مشکلات اساتید، فراگیران و مراجعان محترم می‌باشند.

شرح وظایف



وظایف معاون آموزشی بیمارستان
1. نظارت بر فعالیت‌های آموزشی گروه‌های آموزشی و اعلام گزارش عملکرد اساتید مرکز به دانشکده‌ها.
2. نظارت بر رعایت موازین و اصول اخلاق حرفه‌ای اساتید و فراگیران.
3. بررسی و نظارت بر نحوه تقسیم شدن فراگیران در بخشهای مختلف.
4. نظارت بر برنامه‌ریزی و کیفیت آموزش در بخشهای آموزشی به صورت تئوری و عملی.
5. نظارت بر نحوه ارزشیابی و امتحان پایان دوره فراگیران.
6. نظارت بر اجرای برنامه‌ها و مقررات آموزشی.
7. شرکت منظم در کمیته‌های بیمارستانی.
8. نظارت بر خرید و تجهیز فضاهای آموزشی و رفاهی.
9. شرکت در جلسات شورای گروههای آموزشی بیمارستان.
10 ارائه خدمات کمک آموزشی از قبیل تایپ، تهیه اسلاید، مشاوره آماری به طرح‌های تحقیقاتی.
11. پیگیری مشکلات و مسائل آموزشی و رفاهی فراگیران در بخشها و انعکاس آن در کمیته آموزش بیمارستان.
12. پایش و گزارش حضور فراگیران در برنامه‌های آموزشی و درمانی به مدیران گروههای آموزشی و دانشکده‌ها.
13. معرفی دانشجویان پزشکی به روتیشن‌های بخشهای دیگر.
14. تأیید معرفی‌نامه دستیاران به امتحان ارتقاء و بورد تخصصی.
15. شرکت منظم در شورای آموزشی دانشگاه، و شورای آموزشی پژوهشی دانشکده پزشکی. 
16. هماهنگی با مدیران گروه‌های آموزشی در ارتقاء کیفیت پرونده‌های پزشکی.

سامانه های دانشگاه